Thursday, November 6, 2008

>> iS iT tRuE LoVe??

TruE LoVe sTarTs sOmewHerE??
hm..i'm ToTaLLy aGree..
tp cmNe naK taU si dia tRue LoVe kTe or X??
cmNe naK taU si dia Lah yG diciPta kn uTk kTe..
n jOdOh yG Allah teNtukaN uTk kTe??

kpD yg pnaH raSe puTus cinTa..mmG peRit kan pRasaaN tu..apE yg kTe mampU wat hanya cubE taBahkn diri n senTiasa b'doa..mgkN dia bKn jOdoh yG diTentuKan oLeh Allah kpd kTe..die bKn t'cipTa uTkmU, dan kaMu bKn tErcipTa uTknYa..

dipeTik dr kaTa2 seOrg raKan kPd sY..

"kite x tau siapa jodoh kite..n kte xtau ia dtg dlm bentuk yg mcm mane, cepat or lambat.."

hm..sO, bTuL la kn.. "tRue LoVe sTarTs sOmeWheRe..



~ teRcipTa unTukKu ~

Menatap indahnya senyuman di wajahmu
Membuatku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cerita terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku
Banyak kata yang tak mampu
Ku ucapkan kepada dirimu

Aku ingin engkau selalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau selalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku

Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh jiwa ragaku
Kuingin kau tahu
Ku slalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku






7 comments:

tank said...

macam doktor love dilamun cinta.. heh~

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

haha..
blom lg la..
masih t'lalu awal utk d lamun cinta kmbali..
haha..

tank said...

itu tulisan di ruangan komen semata-mata...
tulisan jauh di sudut hati tiada siapa yang tahu...

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

haha..
anda berjaya m'buat saye bingung seketika..
syabas inspector sahab..(menarik gak klo name "tank" dituka kpd "inspector sahab"..sbb anda mcm polis..)

tank said...

polis?
tak berminat,mungkin..
sebab aku lebih cenderung kepada engineer sebenarnya...

rodaferris said...

putus cinta umpama menerima hukuman gantung....
tanpa sebab tapi terpaksa menerima...
terpaksa bermula semula....
tapi bkn semua org dapat pengalaman putus cinta....

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

@ tank - anda tidak tahu polis juga ada kaitan dgn engineering??

@ rodaferris - mmg btul..tp putus cinta buat kita lbh b'hati2 dan akn lbh bahagia d kemudian hari..